Ontdek een breed aanbod event-leveranciers tijdens de E&C Days

01.02.2017

Op 19 & 20 april is ICC Ghent de locatie voor de allereerste editie van de Event & Communication Days. Op deze beurs kunnen bedrijven en organisatoren kennismaken met de meest uiteenlopende leveranciers die kunnen bijdragen tot een geslaagd evenement, congres, seminarie of salon. De exposantenlijst is intussen al bijzonder uitgebreid en gevarieerd. In deze nieuwsbrief stellen we opnieuw vijf enthousiaste standhouders aan u voor.

 

logodbvideo2DB video verzorgt multimediafaciliteiten op maat voor uw event. Met kantoren in de Benelux speelt DB video in op een internationale B2B- en B2C-eventmarkt. Bent u op zoek naar audiovisuele of interactieve ondersteuning, dan bent u bij DB video aan het juiste adres. Het grote ‘in house’ pakket aan materialen en crew garandeert u flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit die op een mum van tijd ingezet kunnen worden. DB video investeert doorlopend in nieuwe materialen en volgt de laatste trends. Zo kan u er niet enkel terecht voor licht, geluid en captatie, maar ook voor snufjes als streaming, live view, 360 cams en de ontwikkeling van apps die uw evenement een extra dimensie bezorgen.
www.dbvideo.tv

logodmgsecurityDMG GROUP is één van de topondernemingen in bewaking in België. Als specialist in events, VIP’s, beurzen en hotelbewaking is DMG steeds op zoek naar nieuwe partnerships waar het zijn kennis en ervaring maximaal kan inschakelen. Er beweegt veel in de wereld van bewaking en daarom blijft DMG GROUP innoveren. In 2017 start men met DMG Academy om nieuwe potentiële krachten op te leiden volgens de regels van de kunst. Kom zeker ook even vragen naar de mogelijkheden binnen DMG solutions, waar men als one-stop-shop talloze facetten van uw evenement kan afdekken.
www.dmg-security.be

logoexpogammaExpo Gamma is de grootste toeleverancier van vitrines in de Benelux. Het bedrijf heeft een groot gamma en staat gekend voor zijn flexibiliteit. Een vitrine, display of ander product dat u huurt bij Expo Gamma is gegarandeerd van topkwaliteit. Expo Gamma verzorgt immers zelf het ontwerp en de productie van alle vitrines, kasten en displays! Het aanbod is uitgebreid, en er zijn voortdurend nieuwigheden te ontdekken. Het bedrijf biedt een dienstverlening volgens het KISS- principe: Keep it simple and straight. Een ander belangrijk principe is “no worries”: Expo Gamma levert al het materiaal op de stand af, zodat alle vitrines zijn in perfecte staat zijn.
www.expogamma.be

logobierkasteelHet Bierkasteel is een multifunctionele event-, ontspannings- en belevingsruimte waar u letterlijk en figuurlijk kan proeven van het brouwersambacht, overgoten met een hightech sausje. Als eventlocatie zorgt ‘Het Bierkasteel’ voor een unieke touch. Het betreft hier een totaal nieuw concept waar authenticiteit en modernisme elkaar ontmoeten, met bier als bindmiddel natuurlijk. Volgens de aard en de grootte van uw event kunt u kiezen uit 3 zalen voorzien van de nieuwste multimedia technieken. Er is de bedrijfsgerichte Boardroom, de Troonzaal en de Balzaal met een capaciteit van 250 personen. De ruime buitenpatio, een hedendaagse interpretatie van de klassieke kasteeltuin, leent zich perfect voor een receptie of walking dinner. En ook de 250 parkeerplaatsen zijn een onmiskenbare troef.
www.bierkasteel.be

logoadvancedfair twocentsAdvanced Fair en Two cents zijn aanwezig tijdens de E&C Days om professionals te tonen dat de organisatie van events en communicatie hand in hand gaan. Eventbureau Advanced Fair is al meer dan 13 jaar gespecialiseerd in de organisatie van evenementen, congressen en beurzen. Two cents blinkt uit in alles wat met communicatie te maken heeft en biedt pr- en marketingdiensten aan in verschillende domeinen, waaronder de projecten van Advanced Fair. De medewerking van deze twee bedrijven, die onder één dak samenwerken, vormt een absolute meerwaarde in de organisatie van B2B en B2C evenementen, congressen en beurzen.
www.advancedfair.be
www.twocents.be

Ook geïnteresseerd om uw diensten voor te stellen?

Wie graag als exposant aanwezig zou zijn tijdens de E&C Days, mag niet meer te lang aarzelen. Momenteel zijn er nog maar 2 standen beschikbaar. Geïnteresseerde bedrijven kunnen hun exporuimte – die beschikbaar is per 9m² - boeken door dit inschrijvingsdocument in te vullen en terug te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..